Snygga mc-jackor är grädden på moset

Så har då slutligen medelålderskrisen slagit sina klor i mig också. Eller så är det så att barnen är stora och det nu äntligen finns ekonomiska muskler att förverkliga en gammal dröm som jag vet att många med mig går och bär på. Att köpa sig en båge och ge sig ut på sommarvarma landsvägar. Personligen har jag alltid älskat att se herrar i min ålder glida runt på hojar som brummar så att arm håren reser sig, vanligen på en HD eller någon engelsk variant. Och jag älskar modet, snygga mc-byxor och snygga mc-jackor. Jag tror säkert att hela mc-ställ har sina fördelar, men för mig är det separata plagg som gäller.

Don efter person

Nu är det ju så, på gott och ont, att jag inser att jag har mina begränsningar vad det gäller tekniskt kunnande, så jag fastnade för en BMW. Inte lika häftigt brummande ljud, men jag litar på tysk kvalitet. Jag älskar motorcyklar, jag älskar INTE att meka med dem. Jag hittad en underbar Halvarsson Skinnjacka med pälskrage på en sajt med ett brett utbud av MC jackor. Visst ser den lite gubbig ut, men jag är lite gubbig så det passar bra. Och det fanns bra mycket att välja på om man känner sig både yngre och äldre. Nu är det första steget taget och mitt nya liv som knutte har börjat, nästa köp blir en vattentålig variant av mc-jacka för att utöka tillfällena att susa i frihet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please enter the following code to submit your comment: kib