Företaget

Historik & Händelser!

  1/5-1999 gör Peter Harrysson slag i saken med att starta eget efter 7 års brancherfarenhet och branchkunskap i bagaget.
  13/5-1999 registreras företaget Pecage Collection och drivs i egen regi som en enskild firma.
  1/8-1999 flyttar företaget in i egna lokaler på Döbelnsgatan 12 i Borås.
  13/5-2003 ändrar bolaget form från enskild firma till aktiebolag med namn Pecage Collection AB.
  25/3-2008 startar Pecage Collection AB denna hemsida som är tänkt att verka som ett fönster främst gentemot alla kunder.
  1/7-2012 flyttar Pecage Collecition AB in i nya lokaler på Lundbygatan 1.

Arbetssätt & Färdplan!
”Varför betala mer för samma produkt?” Vår mening är att ingen kund är varken för liten eller för stor för att göra verkligt goda affärer med oss. Genom att hålla nere kostnaderna – på såväl varuinköp som de fasta kostnaderna – behövs inga större marginaler. Detta innebär självklart mycket konkurrenskraftiga och låga priser till alla våra kunder och således även dess slutkunder.

Vi vill att kunderna ska märka skillnaden när de jämför varornas kvalitéer och priser med övriga aktörers prissättning i handeln. Konceptet bygger på att är kunden alltid ska känna sig nöjd med affärerna de gör med oss som klädgrossist!

”En nöjd kund är en bra kund!”

Framtid & Visioner!
Pecage Collection AB´s visioner som klädgrossist är att tillgodose marknaden med mycket bra och konkurrenskraftiga plagg och artiklar under flera decennier och generationer framåt.

Målsättningen är att i såväl snar som avlägsen framtid kunna besöka de butiker, affärer, varuhus, företag, föreningar och övriga affärsrörelser som vi samarbetar med och veta att Pecage Collection AB har bidragit till dessa kunders framgång och utveckling.

”Delad glädje är dubbel glädje!”