Sandaler för livets första steg

Sommaren är på ingång och med det är det dags för min snart stora 1 åring att lära sig gå på riktigt. Det är verkligen så nära nu att första stegen tas och det är galet vad tiden går fort. Det var ju inte längesedan hon kom till världen och helt plötsligt skall hon lära sig att gå?!

Sandaler som underlättar det första steget

Jag vill ju såklart underlätta så mycket som möjligt och har spanat in lite olika metoder och hjälpmedel för detta. Bland annat har jag hittat riktiga super sandaler för barn, nämligen lära gå sandaler. Dessa verkar så himla bra! Fina är dom också i alla olika färger.
Sandalen är tillverkad för att vara riktigt stabil och anatomiskt bra för den minsta kroppen och gummisulan skall vara så pass stabil att den helt enkelt hjälper till på traven när det är dags för barnet att lära sig gå. Det här är ju bara ett måste känner jag!

Tillverkad i ett material som hindrar fötterna från att glida omkring

Det passar ju så himla bra nu till sommaren att köpa ett par stycken av de olika fina färgerna att ta med sig och på sig så fort man får tillfället att gå träna. Tänker mig att ett par blir att ha utomhus och ett par till att ha inomhus.

Extra bra är det att själva innersulan är gjord i ett material som skall absorbera fukt från foten så den inte glider omkring. Dessutom ser de riktigt praktiska ut med kardborrebandet som gör att man lätt kan anpassa den utefter barnets fot.

Så nu är det jag som skall införskaffa mig ett par riktigt fina och praktiska lära gå sandaler och se fram emot en härlig sommar när lillen tar sina allra första steg i livet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please enter the following code to submit your comment: b56