2016-08-24: Litet vägval i livet

Klicka för större bild
Med över 4,5 år med dubbla arbetsuppgifter kommer jag fortsättingsvis att mer fokusera på att hjälpa företag att göra fler och bättre affärer online. I dagligt tal så kallas det digital internetmarknadsföring och innefattar bland annat sökmotoroptimering (SEO), googleannonsering, medieplanering men även konverteringsoptimering, siteanalyer och sökordsanalyser etc. som alla gör skillnad för var, när och hur man syns online, och självklart vad det kostar. Att få en så hög avkastning på investerad krona är huvudmålsättiningen. Företaget jag skapat tillsammans med 3 f.d kollegor heter High End Media Group AB och återfinns på highendmedia.se.


Fokusområdet kommer iom detta att flyttas lite grann framöver. 


2015-01-03: Gott nytt 2015!

Klicka för större bild
Gott Nytt År & God Fortsättning på det nya året!

 


Med vänliga hälsningar

Peter Harrysson
Pecage Collection
- Klädgrossist i Borås -


2012-07-30: Testar dubbla yrken - fortsättning.

Klicka för större bild
Har de senaste 7 månaderna testat på en helt ny bransch inom internetmarknadsföring (sökmotoroptimering, skömotorannonsering och annan marknadsföring online). De första 3 ånaderna var mer en test och undersökning om man med kunskap kan hjälpa företag att göra fler och bättre affärer online. Efter dryga 7 månader ser jag facit och frukten av vad vi gör så, numer kommer jag att jobba med dubbla arbetsroller en tid framöver. 

Det kommer kanske innebära att jag kommer att lägga lite mer fokus på SEO och SEM som det kallas framöver. Annars är allt som vanligt. Att gå från 60-70 timmar i veckan ska nog också fungera. ;)